A co myślisz o...
Mam na imię Małgosia, mam 20 lat i również mieszkam w Warszawie.
Studiuje Architekturę i Urbanistykę, obecnie jeśli pokonam kampanie wrześniową, idę na 3 rok. Studia pozwalają mi się bawić i tworzyć, uczą nas nie zamykać wyobraźni w ryzach i stereotypach. Poza tym przy okazji że muszę pokazywać projekty tego co wymyślam, z braku laku rysuje techniczne, robię wizualizacje oraz ogarniam autocada.
Całe może życie wypełnia marzenie, od małego dużo zwiedzałam czego bardzo nie lubiłam wiec dla umilenia sobie czasu wymyślałam niestworzone światy i istoty. Nie muszę zamykać oczu aby widzieć to co chce zobaczyć.
Narysuje wszystko co będzie się wymagało ode mnie jeśli da mi się na to czas i będzie się przymnie stało bo nie lubię 500 razy wykonywać jednej czynności. Zrobię domek z wykałaczek, makiety itd czego wymaga się od studentów mojego kierunku.
Jestem niecierpliwa i chce robić wszystko naraz oraz od zaraz więc trzeba mnie stopować bo w mojej wyobraźni wszystko jest banalne i na wyciągnięcie ręki. Uwielbiam gadać, dyskutować cieszy mnie to ale bardzo słabo znoszę wchodzenie sobie na głowę.
Z pomysłem stworzenia czegoś poszłam na Blaka i w dyskusji się przerodziło coś takiego jak teraz jest