Think About

A co myślisz o...

#1 2012-07-26 12:31:52

fmshelby

Użytkownik

Punktów :   

fmshelby

Zacznę.

Jestem Piotrek mam 21 lat - mówią na mnie Black lub Shelby. Trafiłem tu za sprawą Soł która jest pomysłodawczynią T-A.

Mieszkam w Warszawie, od lat zajmuję się administrowaniem stronami i forami, posiadam rownież podstawowe umiejętności webmasterskie oraz dotyczące pozycjonowania. Moja przygoda z budowaniem różnego typu stron zaczęła się w 2006 roku, przewinęło się ich kilkadziesiąt - gdzieś po drodze na forum dotyczącym reklamy poznałem Trzychę - znamy się już kilka lat pomimo że patrzymy na tematykę z różnych stron poglądy mamy dość podobne.

Od 2007 roku prowadzę największy w naszym kraju Overclocking team www.3d-info.pl w roli menadżera, posiadam również podstawową wiedzę na temat podkręcania - dzięki tej inicjatywie miałem okazję współpracować z dużymi portalami IT (Techworsk, OcLab, Overclock) w roli specjalisty ds reklamy i pozyskiwania reklamodawców, okazjonalnie również redaktora. Dzięki kontaktom i doświadczeniu umiem wiele sprzedać i sporo załatwić

Aktualnie prócz wspomnianego OC Teamu studiuję Ekonomię na UKSW (zaczynam 2'gi rok) oraz pracuję dla wydawnictwa Bauer jako recenzent sprzętu w miesięczniku PCFormat.

Stopka forum

RSS